Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij eenzijdig ongeluk Poortvliet

Toegevoegd: 16-04-2024, 20.06 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Een personenauto is dinsdagavond zwaar beschadigd geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Postweg (N286) bij Poortvliet. De bestuurder bleef nagenoeg ongedeerd.

Het slachtoffer reed rond 18.40 uur met zijn voertuig vanuit de richting van Tholen naar Poortvliet. Net voorbij de kruising met de Kadijk raakte de auto door onbekende oorzaak aan de linkerzijde in de berm. Via het vrijliggende fietspad belandde het voertuig vervolgens in een sloot. Op zijn weg ramde de auto ook nog een lantaarnpaal. Deze klapte volledig om.

Na de melding kwamen de politie en de ambulancedienst met spoed ter plekke. De bestuurder van de auto bleek niet ernstig gewond geraakt te zijn. Hij had onder meer een hoofdwond maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de zwaar beschadigde auto getakeld.

Rond 20.00 uur was de weg weer helemaal vrij. In de tussentijd kon het overige verkeer om beurten de ongevalslocatie passeren.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren