Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Botsing met vier auto's Groene Woud Middelburg

Toegevoegd: 17-04-2024, 08.42 uur
Botsing met vier auto's Groene Woud Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Groene Woud in Middelburg is dinsdag tijdens de avondspits een aanrijding ontstaan waarbij meerdere voertuigen betrokken waren.


Op de rijbaan richting de Blauwe Dijk kwamen volgens de politie vier auto's met elkaar in botsing. Eén van de personenauto's moest door een bergingsbedrijf worden getakeld, zo laat de politie weten.

Een bestuurster is door de ambulancedienst gecontroleerd maar voor zover bekend hoefde zij niet naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van de kop-staartbotsing is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (20-4-2024 om 08:16)
Jaap ouwe toetsenbor held was je er bij? Jij weet de oorzaak, ik ben benieuwd, ik was er wel bij namelijk. Als je het raar breng ik je een cadeautje.
Jaap (17-4-2024 om 10:44)
Weer een kop-staartbotsing, de oorzaak is dus niet zo moeilijk. Je zal er maar tussen zitten en schade en/of letsel oplopen door het gedrag van dit soort verkeersparels.
Cookie-instellingen beheren