Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 85 km

Schade bij botsing tussen auto en taxibusje N665 Lewedorp

Toegevoegd: 17-04-2024, 15.37 uur
Eén persoon is medisch onderzocht.
Eén persoon is medisch onderzocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

LEWEDORP – Bij een botsing op de Postweg bij Lewedorp zijn woensdagmiddag twee voertuigen beschadigd geraakt. Eén persoon is door het medisch personeel onderzocht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.50 uur op de N665 tussen Lewedorp en Heinkenszand. Door onbekende oorzaak had er een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen een personenauto en een taxibusje.

Omdat één van de betrokkenen aangaf medische klachten te hebben, is het ambulancepersoneel ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is onderzocht. Of vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was, is niet bekend. Tijdens de afhandeling van het ongeval was één rijbaan gesloten. Medewerkers van de Provincie hebben het passerende verkeer langs de ongevalslocatie geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taxi (18-4-2024 om 07:26)
@auto, ohja uw stelling komt waarschijnlijk doordat de taxi's opvallen door de blauwe kentekens en reclame en bij iedere fout zijn ze gelijk allemaal zo. Net als u een vrouw of ouder persoon zo'n fout ziet maken kan niemand uit die groep rijden... Er zijn genoeg taxi's die al tientallen jaren zonder bekeuring en schade rijden. Ze kennen wel de regels, wat niet van iedereen gezegd kan worden. Velen denken bijvoorbeeld dat je 's avonds tussen Arnemuiden en Rilland maar 100 of 120 km/uur mag !
Auto (17-4-2024 om 18:59)
Rijstijl van taxi’s verbaast me niks , parkeren waar niet mag.Hard rijden, verkeersregels aan hun laars lappen.
Cookie-instellingen beheren