Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Twee auto's van de weg A58 Ritthem

Toegevoegd: 17-04-2024, 22.07 uur
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM – Bij een ongeval op de A58 bij Ritthem zijn woensdagavond twee bestuurders met de schrik vrijgekomen. De beide voertuigen liepen schade op. Het ongeval werd mogelijk veroorzaakt door de weersomstandigheden.


Het ongeval gebeurde omstreeks 21.05 uur op de A58 in de rijrichting naar Goes. Door vermoedelijk de lokale gladheid belandde één auto ondersteboven in een sloot en de andere bestuurder kwam tegen de middengeleider tot stilstand. De politie en Koninklijke Marechaussee kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plekke bleek dat er niemand gewond was geraakt. Wel was het nodig om de A58 af te sluiten om voor de bergers van Kuzee een veilige werkruimte te creëren. Deze afzetting zorgde voor een file tot aan Vlissingen. Omstreeks 21.45 uur waren de auto’s geborgen en werd de weg weer vrijgegeven. Na circa 10 minuten was de file opgelost.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (18-4-2024 om 09:24)
Gladheid en dan nog hard rijden...en dan ligt het nog aan de weg..
Cookie-instellingen beheren