Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Kop-staartbotsing N290 Terneuzen

Toegevoegd: 18-04-2024, 10.59 uur
Kop-staartbotsing N290 Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een ongeval op de N290 bij Terneuzen zijn woensdagmiddag twee personenauto’s beschadigd geraakt. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.45 uur ter hoogte van de kruising met de Kraagdijk. Door onbekende oorzaak botsten twee personenauto’s op elkaar. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Volgens de politiewoordvoerder konden beide voertuigen na de kop-staartbotsing niet meer verder rijden. Ze zijn beide afgesleept door een berger. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt bij dit ongeval.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C. Wisse (18-4-2024 om 11:32)
Hoeveel ongevallen hebben er hier en bij de volgende afslag naar de Drieweg (momenteel nog de weg naar de nieuwbouwwijk Othene) al plaatsgevonden. En hoeveel moeten er met deze verkeersborden nog gaan plaatsvinden. Hier staat bij elke afslag een blauw bord met witte pijl, verkeersbord D4 "Gebod tot het volgen van de rijrichting die op het bord is aangegeven". Men had in het verleden het witte bord met rode rand, verkeersbord 46a en 46b welke aangaf "Verbod rechts afslaan / links afslaan" Mijn inziens was dit een verkeersbord wat meer tot zijn recht kwam, rode rand = verbod. Nu denkt men misschien snel aan een geadviseerde rijrichting
Cookie-instellingen beheren