Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Politie onderzoekt woninginbraken Yerseke en Kamperland

Toegevoegd: 18-04-2024, 11.16 uur
Politie onderzoekt woninginbraken Yerseke en Kamperland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie doet onderzoek naar een aantal woninginbraken die afgelopen dagen hebben plaatsgevonden in Yerseke en Kamperland. Getuigen kunnen zich bij de politie melden.


De politie doet onderzoek naar een woninginbraak aan de Jacobadijk in Kamperland. Volgens de politie zou er tussen dinsdag 2 april omstreeks 12.20 uur en donderdag 4 april 14.45 uur zijn ingebroken bij de woning.

Daarnaast doet de politie ook onderzoek naar een woninginbraak aan de Langeville in Yerseke. Deze inbraak vond op woensdag 17 april plaats rond 17.50 uur.

Ook wil de politie nogmaals een woninginbraak aan de Rembrandtstraat in Heinkenszand onder de aandacht brengen. Hier werd op woensdag 3 april ingebroken. De politie heeft nog geen bruikbare informatie in deze zaak gekregen.

De politie wil concreet weten of iemand een persoon of personen heeft gezien die zich vreemd gedroeg(en), verdachte voertuigen heeft gezien in de omgeving van de plaats delict of camerabeelden, foto's en/of overige informatie heeft die de politie kan helpen bij haar onderzoek. 

 

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren