Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Fietsster gewond na aanrijding Populierenstraat Goes

Toegevoegd: 18-04-2024, 11.23 uur
Fietsster gewond na aanrijding Populierenstraat Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een aanrijding op de Populierenstraat in Goes is donderdagmorgen een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 08.15 uur op de kruising met de Beukenstraat. Op de voorrangskruising had een botsing plaatsgevonden tussen een auto en een fietsster. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke.

De gewonde vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens zonder spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (19-4-2024 om 18:38)
Ik woon in Goes en zie elke maand wel een ongeluk gebeuren waarbij autobestuurders fietsers over het hoofd zien. De gemeente Goes onderneemt echter helemaal niets om dit probleem aan te pakken. Het zijn simpelweg zeer onoverzichtelijke rotondes, vooral bij laagstaande zon. Ik ben van mening dat de gemeente dit probleem serieus moet aanpakken en zich niet moet laten leiden door het idee dat fietsers altijd voorrang moeten krijgen op auto's! Het lijkt erop dat gemeenteambtenaren pas echt actie zullen ondernemen als een familielid van henzelf bij een ongeluk betrokken raakt. Dat is echt betreurenswaardig."
wallie (19-4-2024 om 14:37)
Fietser naar het ziekenhuis en niet uit zijn/haar doppen kijkende automobilist met een krasje op zijn auto weer vrolijk naar huis. Ze moeten daar eens een vierkante drempel van 10x10 cm neerleggen, zodat automobilisten stapvoets moeten naderen. Of tenminste een Stop-bord neerzetten zodat ze eerst moeten stoppen in plaats van die kruising over te vliegen.
Cookie-instellingen beheren