Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht woninginbraak Vondelstraat Terneuzen

Toegevoegd: 18-04-2024, 12.34 uur
Getuigen gezocht woninginbraak Vondelstraat Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak begin deze week in Terneuzen. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via het algemene nummer.

De politie is een onderzoek gestart naar een woninginbraak aan de Vondelstraat in Terneuzen. De politie laat via Burgernet weten dat de inbraak zou zijn gepleegd tussen zondag 14 april 12.00 uur en woensdag 17 april 18.00 uur.

De politie wil concreet weten of iemand een persoon of personen heeft gezien die zich vreemd gedroeg(en), verdachte voertuigen heeft gezien in de omgeving van de plaats delict of camerabeelden, foto's en/of overige informatie heeft die de politie kan helpen bij haar onderzoek. 

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tip (18-4-2024 om 16:21)
Er hangen daar camera's
Cookie-instellingen beheren