Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Brommerbestuurder botst op auto in Kruiningen

Toegevoegd: 18-04-2024, 20.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN - Bij een verkeersongeluk op de Zandweg in Kruiningen is donderdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.


De bestuurder van een brommer kwam rond 18.20 uur ten val nadat deze in botsing was gekomen met een auto die van een oprit afreed. Meerdere eenheden van de politie en een ambulanceteam kwamen met spoed ter plaatse. De ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Vanwege de aard van het ongeval heeft de politie de straat gedeeltelijk afgezet en heeft met meerdere buurtbewoners gesproken. De gespecialiseerde agenten van Team Verkeer zijn ter plaatse gekomen om de toedracht van het ongeval te onderzoeken. De politie heeft de situatie op beeld vastgelegd.

-->

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren