Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen auto's gevonden bij integrale controle gemeente Veere

Toegevoegd: 18-04-2024, 21.29 uur
Er werden onder andere twee gestolen auto's aangetroffen.
Er werden onder andere twee gestolen auto's aangetroffen.
© Foto: Districtelijk Interventieteam Zeeland
Door: Eugène Harthoorn

VEERE - Om ondermijning in de gemeente Veere te signaleren en aan te pakken vond er dinsdag 16 april een integrale controle plaats op verschillende bedrijventerreinen in de gemeente Veere. Er werden onder andere twee gestolen auto's gevonden.

De controle was in samenwerking met politie, Douane, Regionale uitvoeringsdienst en het Districtelijk interventieteam. Door de grote concentratie van de gezamenlijke capaciteiten en bevoegdheden is het volgens gemeente Veere mogelijk om kennis en bevoegdheden te bundelen en om, indien gewenst, een ondermijnende situatie direct aan te pakken. 

De instanties kijken terug op een ‘succesvolle’ middag. Er is een aantal overtredingen geconstateerd op milieugebied. Zo werd er niet voldaan aan de verplichte milieumelding. Ook had de gemeente het vermoeden dat gewoond werd op een locatie waar dat niet mag volgens het bestemmingsplan. Daarnaast zijn er twee gestolen auto’s aangetroffen. De politie en gemeenten gaan hier verder onderzoek naar doen.

Tijdens deze controlemiddag was er ook gelegenheid ondernemers en andere aanwezigen op het terrein te informeren en bij hen bewustwording te creëren over ondermijning. Hierbij zijn onder andere informatiemappen uitgedeeld. 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren