Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Nader onderzoek na aantreffen gestolen auto's

Toegevoegd: 19-04-2024, 08.52 uur
De eigenaar van het terrein wordt aangemerkt als verdachte van heling.
De eigenaar van het terrein wordt aangemerkt als verdachte van heling.
© Foto: Districtelijk Interventieteam Zeeland
Door: Eugène Harthoorn

VEERE – Naar aanleiding van de vondst van twee gestolen auto's tijdens een integrale controle in de gemeente Veere, doet de politie nader onderzoek naar de eigenaar van het terrein.


De politie werkte afgelopen dinsdag mee aan de controle. Naast diverse overtredingen werden er ook twee gestolen auto’s aangetroffen op een terrein. De auto’s werden in beslag genomen en afgesleept door een berger.

De politie laat desgevraagd weten dat de auto’s op hetzelfde terrein stonden en dat de eigenaar van het terrein wordt aangemerkt als verdachte van heling. Hij zal op een later tijdstip worde gehoord voor het in bezit hebben van twee gestolen voertuigen.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren