Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Insluipers sloegen al zeven keer toe op Walcheren

Toegevoegd: 20-04-2024, 13.56 uur
Insluipers sloegen al zeven keer toe op Walcheren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Walcheren zijn deze maand al zeker zeven woningen het doelwit geweest van insluipers. De politie adviseert daarom ramen en deuren goed af te sluiten.

Volgens de politie staat het totaal aantal meldingen van woninginbraak dit jaar op 40. Dinsdag bezochten dieven onder meer een woning aan de Arnelaan in Middelburg. Hier ging het dievengilde rond 05.00 uur naar binnen. Inwoners van Domburg en Oost-Souburg werden maandag de dupe.

De politie laat weten onderzoek te doen. Inwoners worden opgeroepen om verdachte situaties direct te melden. Ook wordt hen aangeraden preventiemaatregelen te nemen. "Inbrekers slaan een woning met goede beveiligingsmaatregelen graag over, maar dan moeten ramen en deuren wel afgesloten zijn. Anders sluipen ze zo binnen. En hang trouwens ook geen adreslabel aan je sleutelbos", aldus de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (20-4-2024 om 16:40)
ze moeten veel harder optreden niet met een watte staafje maar met een honkbal knuppel
bert kaiser (20-4-2024 om 15:14)
verbaast mij niets, zelf zit ik veel op Zeelandnet prikbord , en als je ziet hoe vaak mensen zeggen dat als je langs wilt komen , wanneer ze niet thuis zijn , krijgen van mij altijd een mail terug met de waarschuwing zo iets niet met een ander te delen
Cookie-instellingen beheren