Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Auto belandt naast snelweg A58 bij Kapelle

Toegevoegd: 21-04-2024, 01.58 uur
De Seat moest worden getakeld door een bergingsbedrijf.
De Seat moest worden getakeld door een bergingsbedrijf.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een personenauto is in de nacht van zaterdag op zondag van de weg geraakt vanaf de snelweg A58 bij Kapelle. Het voertuig moest worden opgehaald door een bergingsbedrijf.


De bestuurder van de blauwe Seat Leon was onderweg richting Vlissingen en had net de Vlaketunnel verlaten toen het ongeluk plaatsvond. Ter hoogte van de Vlaakse Zandweg belandde de auto rond 01.00 uur in de rechterberm.

Na de melding werden politie en ambulancedienst opgeroepen maar of er daadwerkelijk sprake was van letsel, is nog niet bekend. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de beschadigde Seat te takelen. Rond 01.40 uur was de weg weer vrij.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren