Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Gewonde bij ongeval Drieweg (N665) Nisse

Toegevoegd: 21-04-2024, 10.24 uur
Eén persoon werd naar het ziekenhuis vervoerd.
Eén persoon werd naar het ziekenhuis vervoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

NISSE - Bij een ongeval op de Drieweg (N665) bij Nisse is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt. Volgens de politie is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 15.35 uur tussen het kruispunt met de Zuidweg en de kruising bij de Koedijk. Volgens de politie zouden hier een auto en een motorrijder met elkaar in botsing zijn gekomen. Een ambulanceteam kwam ter plaatse om zich over het slachtoffer te onfermen.

Vanwege het ongeval moest tijdelijk één rijbaan worden afgesloten. Een medewerker van de provincie Zeeland (de beheerder van de N665) leidde het verkeer samen met de politie langs de ongevalslocatie. Rond 16.15 uur was de weg weer helemaal vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren