Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Letsel bij motorongeluk Burenpolderweg Yerseke

Toegevoegd: 21-04-2024, 19.59 uur - Update: 22-04-2024, 09.05 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Op de Burenpolderweg in Yersek is zondagavond een motorrijdster gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur ter hoogte van de ingang van de voormalige camping Zon & Zee, nu Oysterduinen. Na de melding schoten ambulancemedewerkers en politieagenten te hulp. Volgens de politie was sprake van een eenzijdig ongeval waarbij een motorrijdster in de berm raakte en in de berm belandde.

De vrouw kwam hard met haar hoofd op het asfalt. Gelukkig had ze een helm op. De vrouw had wel flinke verwondingen aan haar zij en been, zo meldt de politie. Het slachtoffer werd rond 19.45 uur per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De motor raakte zwaar beschadigd. Waardoor de vrouw precies ten val kwam, is nog niet bekend. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren