Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
61

Automobilist rijdt tegen boom en geparkeerde auto

Toegevoegd: 22-04-2024, 00.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een automobilist is zondagavond op de Noordsingel in Middelburg met zijn personenauto tegen een boom gereden. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto.


102

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 22.35 uur. De bestuurder kreeg achter het stuur een heftige hoestbui en verloor daar korte tijd de macht over het stuur. De auto schampte een boom aan de linkerzijde van de weg en schoot vervolgens door naar een auto die aan de rechterkant van de weg stond geparkeerd.

Ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht maar hij bleek gelukkig nagenoeg ongedeerd te zijn gebleven. De politie nam verklaringen op van de automobilist en getuigen. De bestuurder had niet gedronken. Zijn voertuig is getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. De geparkeerde auto hoefde niet getakeld te worden.

73

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren