Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km
-->

Dronken Pool aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 22-04-2024, 10.44 uur
De man had veel te veel alcohol in zijn adem.
De man had veel te veel alcohol in zijn adem.
© Foto: Politie Walcheren
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN -  De politie heeft zondagavond in Vlissingen een Poolse man aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol en drugs.  Daarnaast had de man geen rijbewijs.


Agenten van het politie basisteam Walcheren kregen gisterenavond de melding dat er in Vlissingen een man laveloos op straat zou liggen. De man zou vervolgens in een auto zijn gestapt en weggereden. Hierbij had hij mogelijk ook nog schade gemaakt.Ter plaatse troffen de dienders de auto met een persoon aan die aan het signalement voldeed. De man, een Poolse meneer, kwam volgens de politie inderdaad onder invloed over.  De blaastest gaf een A/G indicatie aan ( tussen de 430 Ug/L en de 650 Ug/L).  De speekseltest gaf een positief resultaat op de stof Cannabis. Bij controle bleek de man ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Omdat omstanders hadden gezien dat de man gereden had is hij aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en drugs en het rijden zonder rijbewijs.  In politiecellencomplex Torentijd in Middelburg weigerde de man volgens de politie alle medewerking. Hierdoor kon hij niet verhoord worden en moest hij een nachtje overnachten ter ontnuchtering.  Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt voor het weigeren van een bloedproef en het rijden zonder geldig rijbewijs. De officier van justitie zal zich buigen over de strafmaat.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (22-4-2024 om 19:03)
zou pas nieuws zijn als ze een keer een nuchtere Pool aanhielden
corrie (22-4-2024 om 12:43)
terug naar polen die gaat toch nooit betalen en er niet meer inlaten
a (22-4-2024 om 12:31)
Je verwacht het niet. Rijbewijs kan men niet innemen want dit ongeleide projectiel op de weg heeft er geen!
Tja (22-4-2024 om 11:51)
Denk dat de OVJ tegen hem zal gaan zegge, niet meer doen plus taakstraf en verder ontzegging voor behalen van zijn rijbewijs die nu nog verder gaat behoren tot zijn mogelijkheden maakt zich zelf wel erg lastig!
Cookie-instellingen beheren