Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist belandt onderaan dijk bij Zuidzande

Toegevoegd: 22-04-2024, 13.06 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZUIDZANDE -  Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Oude Zeedijk bij Zuidzande is maandagmorgen een vrouw gewond geraakt. De auto belandde onderaan de dijk.

De bestuurder reed omstreeks 11.25 uur over de Oude Zeedijk in de richting van de Provincialeweg toen het misging in een flauwe bocht ter hoogte van de Olieslagersweg. Door onbekende oorzaak belandde de bestuurster in de berm en reed vervolgens een boompje omver en kwam op de zijkant tot stilstand. De politie, brandweer Stampershoek en ambulancedienst werden met spoed opgeroepen.

Volgens de politie ter plaatse kon de vrouw zelfstandig uit de auto komen. De gewonde is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf VaRaMo heeft de zwaar beschadigde Suzuki geborgen.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren