Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Politie zoekt getuigen woninginbraken Yerseke en Kruiningen

Toegevoegd: 22-04-2024, 13.53 uur
Politie zoekt getuigen woninginbraken Yerseke en Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie doet onderzoek naar een aantal woninginbraken in Yerseke en Kruiningen en is op zoek naar getuigen hiervan. Zij kunnen zich melden bij de politie.


Op donderdag 18 april werd er volgens de politie ingebroken bij een woning aan het Moerplein in Yerseke. De inbraak zou hebben plaatsgevonden tussen 18.00 uur en 18.15 uur.  Daarnaast onderzoekt de politie ook een woninginbraak op dezelfde dag in Kruiningen.  Er werd namelijk tussen donderdag 18 april 15.00 uur en vrijdag 19 april 01.45 uur ingebroken aan de van Leeuwenhoeklaan.

De politie wil concreet weten of iemand een persoon of personen heeft gezien die zich vreemd gedroeg(en), verdachte voertuigen heeft gezien in de omgeving van de plaats delict of camerabeelden, foto's en/of overige informatie heeft die de politie kan helpen bij haar onderzoek. 

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren