Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km
-->

Kookadvies vanwege grote waterstoring in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 22-04-2024, 21.30 uur
Kookadvies vanwege grote waterstoring in Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Er is voor een gedeelte van Zeeuws-Vlaanderen een preventief kookadvies uitgegeven. De storing kan nog enige tijd duren.


Omstreeks 18.30 uur werd vandaag een melding gemaakt van een waterstoring. Al vrij snel bleek dat er sprake was van een forse waterstoring. Hierdoor zijn een flink aantal huishoudens zonder water komen te zitten. Diverse instanties zijn momenteel aan het overleggen hoe er op een effectieve manier zal worden gecommuniceerd.

Voor Groede,  Schoondijke, Breskens en Hoofdplaat geldt momenteel een preventief kookadvies. De verwachte eindtijd van de storing staat momenteel op 24 april omstreeks 18.30 uur..

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoutelandenaar (23-4-2024 om 10:09)
kijk op evides.nl
Watermonteur (23-4-2024 om 06:46)
Klopt ingrid. Waneer het water weer uit de kraan komt moet je het eerst koken. Je kan dit bericht beter krijgen voor het water erop staat dan dat je er al uren van drinkt lijkt me of niet?
Ingrid (22-4-2024 om 22:09)
Kook advies terwijl dr al uren geen druppel uit de kraan komt .....
Will Deveneijns (22-4-2024 om 21:52)
Waar kan ik informatie inwinnen m.b.t. de waterstoring .?
Cookie-instellingen beheren