Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje valt van paard strand Domburg

Toegevoegd: 23-04-2024, 11.57 uur
Meisje valt van paard strand Domburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG – Diverse hulpdiensten zijn dinsdagmorgen ingezet voor een persoon dat van een paard was gevallen bij Domburg.


Meerdere ambulances, opstappers van KNRM en de handhavers van gemeente Veere werden vanmorgen omstreeks 10.30 uur met spoed opgeroepen voor een melding van een val van een paard op het strand bij Domburg. Vanwege de mogelijke aard van het letsel, werd ook de Lifeliner 2 opgeroepen.

Ter plaatse hebben de hulpdiensten zich over het gewonde meisje ontfermd en daarna is zij overgedragen aan het ambulancepersoneel. De Rotterdamse traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (26-4-2024 om 10:48)
@belast en zeurkousen horen eigenlijk niet op het internet. recreatief rijden op paarden is niets mis mee, en ja soms gebeuren er wel eens onvoorziene dingen. zoals met elke sport. Voorlopig komen de meeste blessures nog voor in het voetbal, moet dat dan ook maar afgeschaft worden soms?
Belast (24-4-2024 om 17:40)
Wie betaalt het weer? Paarden horen in de wei of op stal.
Cookie-instellingen beheren