Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburgse thuis bestolen door 'bankmedewerker'

Toegevoegd: 24-04-2024, 18.12 uur
Middelburgse thuis bestolen door 'bankmedewerker'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse Stromenwijk is dinsdagavond iemand bestolen door een man die zich voordeed als bankmedewerker. Dat meldt de politie.

Een bewoonster van een huis aan de Westerscheldestraat werd tussen 18.30 en 19.00 uur door de man bezocht. Uit de woning werden een laptop, een iPad, een bankpas en sieraden meegegenomen.

Helaas werd pas nadien melding gemaakt bij de politie. De dader is nog niet achterhaald. Volgens de politie was de man netjes gekleed en droeg hij een stropdas. Mensen die tips hebben over de dader, kunnen bellen naar 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vreemd (27-4-2024 om 09:58)
Kijken die mensen alleen naar VI e.d.? Mijn moeder van destijds 82 trapte daar niet in.
bram goeree (26-4-2024 om 19:41)
Vlissinger jij heb gelijk .mensen staan zo vlug met hun negatief oordeel klaar .er is maar een ding dat helpt en niet enkel bij deze zaak .veel zwaarder straffen want wanneer deze klootzakken gepakt worden staan ze zo weer op straat met een flutstrafje .dat schrik zulk volk totaal niet af .daarom neemt deze criminaliteit hand over hand toe .rechters word eens wakker .en sterkte voor deze persoon .want het vertrouwen zal wel een poos zoek zijn
Francis (25-4-2024 om 17:45)
Hoe vaak is hier al voor gewaarschuwd. De familie zou deze ouderen moeten inlichten. Kijk eens naar Opsporing Verzocht. Het verlagen van je limiet helpt niet, ook niet het geld op je spaar rekening zetten. De daders verhogen het limiet, en/of zetten het geld van de spaarrekening over naar de lopende rekening. De scanner of random reader van de bank zou een face ID moeten hebben of vingerprint. Dan kan niemand anders op dit moment nog, deze instellingen kunnen wijzigen.
Pippa (25-4-2024 om 11:58)
Er wordt zo vaak gewaarschuwd ! Geen onbekende zomaar binnen laten! Ik vraag aan iedereen die in mijn huis moet zijn, bv een bedrijf voor de CV, of Woongoed een legitimatie ik heb best meegemaakt dat men dat dan niet kon dan kom je er niet in! Ook politie moet zich kunnen legitimeren behalve natuurlijk bij criminaliteit. Ik snap echt niet dat men zich zo laat bedonderen! Ik hoop dat de dader gauw gepakt gaat worden en mevrouw haar spullen terug krijgt ,veel sterkte !
Ik (25-4-2024 om 10:02)
Die lui laten komen en ook de politie,dan hebben ze hem zo te pakken.
Vlissinger (25-4-2024 om 09:11)
Voor de mensen die zoiemand meteen dom noemen, vergeet niet dat er ook aandoeningen bestaan zoals dementie. Daar maken dit soort zielige lege sadistische narcisten maar al te graag misbruik van. En ja, ook domme mensen die geen vlieg kwaad doen pakken ze. Het zijn meestermanipulators die zich als hele normale charmante mensen voor kunnen doen.
Cookie-instellingen beheren