Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jacht vastgelopen op zandbank Terneuzen

Toegevoegd: 25-04-2024, 20.08 uur
De Zeemanshoop heeft het jacht naar dieper water gebracht.
De Zeemanshoop heeft het jacht naar dieper water gebracht.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De redders van de KNRM werden zaterdagochtend is de bemanning van de Zeemanshoop gealarmeerd voor een vastgelopen jacht. Het jacht is door de bemanning losgetrokken.

De bemanning van de Zeemanshoop werd zaterdagmorgen opgeroepen voor het jacht dat op de Springergeul bij Terneuzen in de problemen was geraakt. Ter plaatse bleek dat het jacht nog net aan de noordelijke kant van de zandbank “Lage Springer” was vast komen te zitten.

Een opstapper is overgezet voor het maken van een sleepverbinding. Vervolgens heeft de Zeemanshoop het jacht weer naar dieper water getrokken. Daarna zijn er nog enkele controles aan boord uitgevoerd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren