Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
61

Vrachtwagen in sloot Nassauweg 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 26-04-2024, 10.27 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagmorgen met de schrik vrijgekomen nadat hij met zijn vrachtwagen in een sloot was beland bij 's-Heerenhoek.


102

Het eenzijdige ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 09.30 uur op de Nassauweg. Door onbekende oorzaak raakte de chauffeur met zijn vrachtwagen op de smalle weg in de berm om vervolgens in de sloot te belandden. Na de melding werd de politie ter plaatse gestuurd.

Aangekomen op de ongevalslocatie bleek dat de chauffeur ongedeerd te zijn gebleven. Bergingsbedrijf Kuzee is opgeroepen om de vrachtwagen te takelen. Tijdens de berging zal de weg afgesloten zijn.

73

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (26-4-2024 om 20:19)
gsm gevalletje??
Cookie-instellingen beheren