Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
61

Ongeval op toch al drukke A58 bij Rilland

Toegevoegd: 26-04-2024, 11.41 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de A58 is vanochtend ter hoogte van Rilland een ongeluk gebeurd. Op de snelweg was het toch al erg druk vanwege een ander incident.


102

Op de A4 kwam vanochtend een vrachtwagen met pech te staan. Het voertuig had een lekke band. Door dit incident ontstonden al snel files op de A4 en de A58. Rond 10.45 uur verergerde de situatie toen ter hoogte van Rilland meerdere voertuigen met elkaar in botsing kwamen op de rijbaan richting Bergen op Zoom.

Voor de betrokkenen werd ook de ambulancedienst gewaarschuwd. Volgens de politiewoordvoerder hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. Zeker twee personenauto's moesten worden getakeld. Rijkswaterstaat leidde samen met de politie het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Rond 11.40 uur was de weg weer helemaal vrij.

73

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren