Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omstander en winkeldief gewond in centrum Goes

Toegevoegd: 26-04-2024, 12.09 uur
De verdachte werd overgebracht naar een ziekenhuis.
De verdachte werd overgebracht naar een ziekenhuis.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een winkeldiefstal in Goes zijn donderdagavond zowel een omstander als de dief zelf gewond geraakt. De verdachte kon worden aangehouden.


Volgens de politie vond in het centrum een winkeldiefstal met geweld plaats waarna de dief probeerde te vluchten. Omstanders hielden de verdachte echter tegen. De dief probeerde nog te vluchten maar ondanks dat een omstander en hijzelf gewond raakten, kon de man worden overmeesterd.

Een hondengeleider van de politie was als eerste ter plekke en kon de winkeldief aanhouden. Voor de verdachte moest wel een ambulanceteam ter plekke worden gevraagd. De verdachte is ter controle overgebracht naar een ziekenhuis. De politie doet nog nader onderzoek naar de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (26-4-2024 om 20:17)
Die omstanders verdienen wel een lintje.....
Piet (26-4-2024 om 19:08)
Bekijk de foto nog eens goed Corrie!!
Corrie (26-4-2024 om 16:23)
Extra straf voor opsteken middelvinger wordt je nog naar het ziekenhuis vervoerd en dat is je dank
Rene (26-4-2024 om 15:43)
Ik wil wel getuigen dat de winkeldief viel en daarbij gewond raakte, niet door toedoen van een winkelier of omstander. Oh nee, er zullen wel weer vrijpleitende camerabeelden zijn, of zoiets. Snel wissen dan! Die lui zijn zo link om iemand aan te klagen om zelf vrijuit te gaan. Daarom is het wel jammer dat de winkeldief zijn nek niet brak tijdens zijn vlucht. Het is toch gek dat iemand die zich niet aan de wet houdt zich ineens beschermd mag wanen door diezelfde wet?
Michel (26-4-2024 om 13:04)
Verdachte overgebracht naar Ziekenhuis!!!!!!!!!!!! Zonde van de tijd.
Sara (26-4-2024 om 12:47)
Niet te geloven. Criminaliteit loont dus duidelijk. Je probeert te stelen uit een winkel, wordt gesnapt, raakt gewoond en wordt nog naar het ziekenhuis vervoerd ook.... Ik had 'm in de cel gesmeten en af laten koelen... gewond of niet. Hoe is het met de omstander? Is deze persoon goed verzorgd? Deze persoon heeft daar recht op. Wordt deze persoon schadeloos gesteld?
Cookie-instellingen beheren