Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

9 Bestuurders beboet voor fors te hard rijden in Terneuzen

Toegevoegd: 26-04-2024, 22.26 uur
9 Bestuurders beboet voor fors te hard rijden in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Negen bestuurders zijn vrijdagavond beboet voor het te hard rijden in Terneuzen. De politie verbaliseerde vanaf een overschrijding van 20 km/uur.

De wijkagenten van Terneuzen hielden samen met een aantal politiestudenten een snelheidscontrole op de Guido Gezellestraat in Terneuzen. In totaal werden er negen personen bekeurd voor te hard rijden.

De agenten verbaliseerden vanaf een snelheid van 70 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (27-4-2024 om 17:05)
@Thijs: Toen die wegen werden aangelegd was 70 echt de max en meestal haalde je dat niet. Tegenwoordig is 50 de 70 van toen. en nog gebeuren er dodelijke ongevallen. Zo te lezen waren de controles niet voor niets.
Achiel van 't Hof (27-4-2024 om 12:53)
Dit heeft niks met veiligheid te maken, is gewoon makkelijk scoren voor het geld. Zo zielig.
Thijs (27-4-2024 om 12:34)
Die weg is door de wegbeheerder aangelegd als een 70 weg, dus waarom de max daar dan 50 is, is een beetje een raadsel (nee eigenlijk niet :P) Zelfde geld voor de Rooseveltlaan. Dat is ook een 70 weg. Dus HULDE voor een realistische marge! Nu zou je nog de indruk kunnen krijgen dat het niet om het geld te doen is, maar echt om de verkeersveiligheid. Dat is dat nog mee mag maken! @Hufterspotter.nl Spot je ook hufters die niet beseffen dat hun plek op de weg rechts is ipv onnodig links blijven plakken met een veel te lage snelheid? Om maar even 1 voorbeeld te noemen. De mensen die het meeste gevaar veroorzaken schreeuwen altijd het hardste dat zij het echt wel goed doen hoor.
Ewa (27-4-2024 om 11:11)
Waarom pas vanaf 70km, wij krijgen boete vanaf 54-3=1 bizar dit beleid?
Hufterspotter.nl (27-4-2024 om 09:49)
Goed bezig nu nog graag controle omgeving Van Steenbergenlaan Terneuzen daar rijdt ook iedere avond een idioot rond met een verkeerde uitlaat ! Gewoon in een zijstraat gaan staan raampje naar beneden en je hoor hem vanzelf langs scheuren ! Zet de deur open in de rozengracht idem succes !!!
Cookie-instellingen beheren