Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Persoon mishandeld bij Koningsdagfestiviteiten Middelburg

Toegevoegd: 27-04-2024, 21.59 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een persoon is zaterdagavond mishandeld bij Koningsdagfestiviteiten in de omgeving van de Markt in Middelburg. Een ambulance kwam ter plaatse.

De politie werd omstreeks 20.50 uur gealarmeerd voor een melding van een mogelijke verdachte situatie bij een fietsenberging aan het Zusterplein in Middelburg. Ter plaatse bleek dat er, volgens de politiewoordvoerster, sprake was van een mishandeling.

Een ambulanceteam is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te onderzoeken. Of vervoer naar het ziekenhuis nodig was, is niet bekend. Volgens omstanders zou de politie nog aan het zoeken zijn naar de dader. Hier kon de politie nog niets in bevestigen. De politie heeft wel diverse camera’s vastgelegd voor nader onderzoek.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren