Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker aangehouden, politie zoekt eigenaren sieraden

Toegevoegd: 29-04-2024, 10.50 uur
Eén van de aangetroffen horloges.
Eén van de aangetroffen horloges.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

UTRECHT - De politie heeft woensdag 3 april in Utrecht een 58-jarige man uit die plaats aangehouden in het kader van een Zeeuws politieonderzoek na een reeks woninginbraken. Bij de man werden allerlei sieraden gevonden waarvan de politie nu op zoek is naar de rechtmatige eigenaren.


De man zou volgens de politie op 17 februari meerdere woningen in Goes hebben bezocht. Hij wordt daarnaast verdacht van inbraken in 2023 in Biervliet en Serooskerke (W). De man is tussen januari 2023 en maart dit jaar echter mogelijk ook elders in het land actief geweest. 

In de woning van de man werden veel sieraden en horloges in beslag genomen: bijna 200 stuks in totaal. De politie is nu op zoek naar de eigenaren en heeft daarom foto's van de goederen gepubliceerd. Alle foto's zijn hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (29-4-2024 om 23:44)
De spullen lijken misschien niet veel waard maar de emotionele waarde die een persoon aan een voorwerp geeft is onvervangbaar/onbetaalbaar.
Ineke (29-4-2024 om 16:28)
Zit volgens .mij niet veel waardevols tussen
Joris (29-4-2024 om 11:35)
Na het bekijken van de foto's van de buit kan ik concluderen dat hier niet echt een groot crimineel brein bezig is geweest. Als hij de sieraden had verpatst had hij net genoeg geld voor een weekje boodschappen, als hij niet teveel rookt tenminste. Dan zou de opbrengst binnen 4 dagen verdampt zijn. Zijn benzinekosten om al die inbraakplekken te bezoeken heeft hij er zeker niet uit.
Cookie-instellingen beheren