Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind bedolven onder zand op strand Noordwelle

Toegevoegd: 29-04-2024, 15.22 uur
Het ongeluk gebeurde op het strand bij Noordwelle
Het ongeluk gebeurde op het strand bij Noordwelle
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

NOORDWELLE - Op het strand bij Noordwelle is maandagmiddag een kind bedolven geraakt onder het zand. Omstanders konden het slachtoffertje uitgraven.

De melding van het ongeluk kwam rond 13.20 uur binnen vanaf het strand bij paviljoen Corazon, ter hoogte van de Rampweg. Na de noodoproep werden meteen de ambulancedienst, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen.

Volgens de brandweer was er sprake van één bedolven persoon en hadden omstanders deze al bevrijd. Ambulancemedewerkers hebben het kind nagekeken. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (29-4-2024 om 17:09)
Gelukkig goed afgelopen. Ik vraag me echter wél af hoe zo'n situatie op dat strand daar kan onstaan. Ik ben goed bekend op dat strand. Verzorgers van kind aandacht elders op dat moment?....
Jan (29-4-2024 om 16:16)
Ja hoor!!seizoen is weer geopend en waar zijn de ouders van dat kind om op te letten en hun op gevaar te wijzen???met diepe putten te graven?? Ook iemand anders kind kan hier in vallen en bedolven worden
Cookie-instellingen beheren