Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt eigenaar aangetroffen elektriciteitskabels

Toegevoegd: 01-05-2024, 11.25 uur
De aangetroffen kabels.
De aangetroffen kabels.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politieagenten van het basisteam Zeeuws-Vlaanderen zijn op zoek naar de rechtmatige eigenaar van enkele elektriciteitskabels.


Volgens de politie werden de kabels aangetroffen tijdens een controle. De politie probeert nu te achterhalen wie de rechtmatige eigenaar is en heeft daarom een foto gedeeld op sociale media.

De eigenaar wordt opgeroepen om zich te melden via het politienummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (2-5-2024 om 08:19)
Ach, het is natuurlijk wel een vreemde plaats om vieze gebruikte kabels te vervoeren. Dat doe je dan meestal in je kofferbak. Dus dat is al vreemd op zich. Als de persoon in kwestie dan ook nog een vreemd verhaal ophangt is het wel duidelijk. Anders kan je aantonen dat je op een bouw werkt, of zelf aan het verbouwen bent thuis.
d el ektrieker (1-5-2024 om 23:24)
Zal wel een reden zijn dat de kabels gestolen zijn maar hoe kan de aangehouden persoon laten zien dat het zijn eigendom en nog vreemder als ze zijn gestolen hoe kan je dan bewijzen dat ze van jou zijn(aankoop bonnetje)
Cookie-instellingen beheren