Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
61

Auto getakeld na botsing met vrachtwagen in Kuitaart

Toegevoegd: 01-05-2024, 11.36 uur - Update: 01-05-2024, 14.56 uur
Door: Roland de Jong

KUITAART - Een personenauto is woensdagochtend getakeld nadat deze in het Zeeuws-Vlaamse Kuitaart in botsing was gekomen met een vrachtwagen.


102

Het ging rond 09.45 uur mis bij de kruising van de Boudeloodijk, de Hulsterweg en de N689 tussen Kloosterzande en Kuitaart. De schade aan de vrachtauto bleef beperkt maar van de personenauto raakte het voorwiel aan de bestuurderszijde flink beschadigd. Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar volgens de politie bleek er niemand gewond te zijn geraakt.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto getakeld, de bestuurder van de vrachtwagen kon zelfstandig zijn weg vervolgen. Een weginspecteur van de provincie Zeeland kwam ter plekke om het verkeer langs de ongevalslocatie te leiden.

73

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren