Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
-->

Bankstel in brand Prinses Marijkeplein Middelburg

Toegevoegd: 02-05-2024, 09.29 uur
Ditmaal stond er een bankstel in brand.
Ditmaal stond er een bankstel in brand.
© Foto: Brandweerpost Rooseveltlaan Middelburg
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De brandweer van Middelburg is gisterenavond voor de tweede keer ingezet voor een buitenbrand in Middelburg. Ditmaal stond er een bankstel in brand.


De brandweerlieden van brandweerpost Rooseveltlaan werden omstreeks 22.00 uur opgeroepen voor een buitenbrand op het Prinses Marijkeplein in Middelburg. Er bleek een bankstel in brand te staan. Omwonenden hadden voor de aankomst van de brandweer al goed gehandeld door het bankstel bij een auto weg te halen en met emmer water te blussen. De brandweer hoefde enkel nog maar na te blussen.

Het is de tweede keer deze week dat de brandweer naar deze locatie toe moet. Maandagavond stond hier een matras in brand. Ook hier hoefde de brandweer enkel de restanten na te blussen.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (2-5-2024 om 23:44)
@bea, dan bel je de gemeente en het wordt opgehaald tegen vergoeding. De lamzakken pleuren het op straat. Eigenaar achterhalen en alle kosten laten vergoeden plus een prent. In stukken wegbrengen op de fiets is ook een optie.
Bea (2-5-2024 om 19:35)
@Jac verandering is lang niet altijd vooruitgang idd... Helaas... Niet iedereen heeft een auto (met aanhanger) om het grof vuil weg te brengen...
Thera (2-5-2024 om 19:10)
Aparte buurt.blijkbaar. Dat afval scheiden en op juiste plaats afgeven betreft heel Nederland, is al jaren zo. Mensen uit deze buurt voelen zich blijkbaar daar boven verheven.. en hard klagen dat afvalstoffenheffing weer duurder wordt.. nou oa hierdoor.
Jac (2-5-2024 om 12:14)
Vroeger belde je grofvuil van de gemeente en die kwamen het gratis op te halen. Nu moet je betalen, gevolg, gedumpt grof vuil overal. En das voor het schorriemorrie leuk om in de brand te steken. Zelfde met verplicht scheiden van afval en een beperkt aantal malen toegang voor de ondergrondse afvalbakken voor je meer moet betalen. Die ondergronds afvalbakken zijn een dumpzone geworden voor afval, ernaast... niet erin waar het hoort.
Mijn mening (2-5-2024 om 10:22)
Welke idioot dumpt die bank daar dan?? We zitten hier niet in een apenland waar je alles op straat gooit.
Cookie-instellingen beheren