Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
61

Ongeval auto-vrachtwagen N59 Bruinisse

Toegevoegd: 02-05-2024, 18.41 uur
De auto liep forse schade op.
De auto liep forse schade op.
© Foto: Ingezonden
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE – Bij een ongeval op de N59 bij Bruinisse zijn donderdagmiddag een personenauto en een vrachtwagen beschadigd geraakt. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend.


102

Het ongeval gebeurde omstreeks 17.30 uur op de N59 op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Door een voorrangsfout waren een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend. De auto moest worden afgesleept. De vrachtwagen kon ter plaatse worden gerepareerd.  Medewerkers van Vermeulengroep en de wegbeheerder hebben het passerende verkeer omgeleid via een parallelweg.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren