Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens varen op visvijver Rilland, brandweerduikers ingezet

Toegevoegd: 02-05-2024, 22.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – De brandweerduikers van brandweer Tholen zijn donderdagavond ingezet voor een melding van een bootje in de problemen langs de Bathseweg bij Rilland.

De brandweer van Stavenisse en Tholen werden omstreeks 18.55 uur opgeroepen voor een melding van een watersporter in de problemen op de visvijver langs de Bathseweg. Uiteindelijk zijn de brandweerduikers van Tholen met spoed ter plaatse gekomen.

Ter plekke bleek dat er een rubberen bootje op de vijver dobberde met daarin twee jongemannen. De mannen zijn naar de kant geroepen. Na een kort gesprek mochten de heren weer het water op. De brandweer hoefde verder niet ingezet te worden.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren