Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km
-->

Hulpdiensten ingezet voor noodsituatie Kapelle

Toegevoegd: 02-05-2024, 22.25 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Meerdere hulpdiensten zijn donderdagavond ingezet voor een noodsituatie bij een bedrijfspand op industrieterrein “Smokkelhoek” bij Kapelle. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Twee ambulances, zeven politie-eenheden en de Rotterdamse traumahelikopter werden omstreeks 19.45 uur opgeroepen voor de melding van een noodsituatie in een bedrijfspand aan de Kloosterweg in Kapelle.

Na een uitgebreide medische behandeling is het slachtoffer onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis gebracht. De politiewoordvoerster laat weten dat er geen sprake is van een ongeval noch een medisch incident.
 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.
-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren