Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk Langeweg (N258) Axel

Toegevoegd: 03-05-2024, 17.46 uur - Update: 04-05-2024, 10.42 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Op de Langeweg (N258) is vrijdag aan het einde van de middag een ongeluk gebeurd waarbij iemand om het leven is gekomen. Dat heeft de politie bevestigd. De weg is ter plaatse afgesloten.

Op de N258 kwamen door nog onbekende oorzaak een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De aanrijding vond rond 17.10 uur plaats waarna al snel ook de brandweer werd opgeroepen. Er werd ook een traumahelikopter gealarmeerd maar de komst hiervan werd geannuleerd toen deze ter hoogte van Den Bommel vloog.

Volgens de politie is de bestuurster van de personenauto om het leven gekomen. De weg is ter plaatse vanwege de hulpverlening en politie-onderzoek. Het team Verkeer van de politie en een verkeersongevallenanalist doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De verwachting is dat de weg nog uren afgesloten zal zijn.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (3-5-2024 om 19:12)
stertkte aan de nabestaanden van het slachtoffer, maar ook voor de chauffeur van de vrachtwagen,dit zal hij niet gauw vergeten, en de hulpverlening niet te vergeten
Mar (3-5-2024 om 18:29)
Sterkte aan alle betrokkenen, familie en bekenden van de overledene en alle mensen van de hulpdiensten. Triestig bericht weer.
Cookie-instellingen beheren