Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Informatiebijeenkomst voor senioren over cybercriminaliteit

Toegevoegd: 03-05-2024, 22.22 uur
Informatiebijeenkomst voor senioren over cybercriminaliteit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HULST – Het aantal slachtoffers van fraude is de laatste jaren fors toegenomen. Daarom organiseert gemeente Hulst voor senioren een informatiebijeenkomst over cybercriminaliteit.

De bijeenkomst zal woensdag 29 mei worden gehouden in de Binnendeur in Kloosterzande. De bijeenkomst start om 15.00 uur en eindigt om 16.30 uur. De inloop is vanaf 14.30 uur.  Aanmelden kan via [email protected]. Dit moet wel voor 22 mei gebeuren en er is plaats voor 50 personen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de senioren informatie over verschillende manieren van oplichting. Ook wordt er verteld hoe u deze manieren van oplichting kunt herkennen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren