Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer gestremd vanwege dodelijke aanrijding 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 04-05-2024, 00.02 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-HEER ARENDSKERKE – Door een dodelijk treinincident bij ’s-Heer Arendskerke is het treinverkeer voor de rest van de avond en nacht gestremd. Diverse hulpdiensten zijn ter plaatse.

De brandweer, ambulancedienst, politie en ProRail werden omstreeks 22.55 uur opgeroepen voor een ongeval ter hoogte van de spoorwegovergang aan de Vlaamseweg. Ter plaatse bleek dat er sprake was geweest van een aanrijding met een persoon. Het slachtoffer was alreeds overleden.

Vanwege dit incident rijden er momenteel geen treinen en is volgens de NS er sprake van een extra reistijd van ongeveer 60 minuten. Er rijden volgens de NS stopbussen. De politie doet samen met de recherche en de Forensische Opsporing onderzoek naar de toedracht van dit incident.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (4-5-2024 om 11:25)
Ach wat afschuwelijk weer. Heel veel sterkte voor alle mensen die hierbij zijn betrokken.
De bezorger (4-5-2024 om 08:38)
Sterkte voor iedereen
een Moeder (4-5-2024 om 00:32)
Wat een vreselyk triest bericht .Veelkracht en sterkte aan nabestaanden . en zeker voor treinmachinist en alle hulpverleners .
Cookie-instellingen beheren