Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Uitgebrande scooter Vlissingen blijkt aangestoken

Toegevoegd: 04-05-2024, 10.17 uur
De scooter brandde volledig uit.
De scooter brandde volledig uit.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De scooter die zaterdagmorgen rond 06.00 uur in Vlissingen in vlammen opging, is vermoedelijk in brand gestoken. Dat laat de politie desgevraagd weten.


De scooter werd vanmorgen in alle vroegte in brand gestoken op een garagepleintje tussen de Singel en de Van Dishoeckstraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de brand geblust. Ondanks het snelle optreden is de scooter in vlammen opgegaan.

De politie heeft inmiddels laten weten dat zij uitgaat van brandstichting. Vooralsnog hebben zich geen getuigen gemeld bij de politie. Ook is het nog niet duidelijk wie de eigenaar van de scooter is. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren