Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Traumahelikopter ingezet voor aanrijding Veere

Toegevoegd: 04-05-2024, 13.08 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Bij een aanrijding op een fietspad in Veere is zaterdag aan het einde van de ochtend een traumahelikopter ingezet. Bij het ongeval raakte zeker één persoon gewond.

Volgens een woordvoerder van de politie kwamen rond 10.50 uur twee fietsers met elkaar in botsing op het vrijliggende fietspad langs de Polredijk. Twee ambulanceteams schoten te hulp en ook de handhaving en de politie kwamen ter plaatse. Vanuit Rotterdam steeg rond 11.15 uur het team van de traumahelikopter op.

De helikopter landde omstreeks 11.40 uur op de parkeerplaats langs de Veersedam bij Vrouwenpolder. Hier was een rendez-vous afgesproken met de ambulancedienst. Het slachtoffer werd vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren