Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
-->

Automobilist onder invloed belandt in sloot Koudekerke

Toegevoegd: 06-05-2024, 07.45 uur
De bestuurder had alcohol en drugs gebruikt.
De bestuurder had alcohol en drugs gebruikt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Bij Koudekerke is in de nacht van zondag op maandag een automobilist van de weg geraakt die onder invloed was van zowel alcohol als drugs.


De politie laat via social media weten dat de bestuurder in een sloot belandde en vervolgens bij een alcoholtest en speekseltest positief testte op alcohol- en drugsgebruik. Een GGD-arts werd ingeschakeld om bloed af te nemen om zo de exacte waardes vast te kunnen stellen. De uitslag laat nog even op zich wachten.

De politie gaat nog proces-verbaal opmaken. De bestuurder is voor nu in ieder geval zijn rijbewijs kwijt. Het beschadigde voertuig moest worden getakeld door een bergingsbedrijf.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-5-2024 om 18:58)
Rechtdoor over de rotonde, tussen lantaarnpaal en verkeersbord over het fietspad door de berm en zeker 25m door de sloot!! Je zal Maar net hier fietsen! Nooit geen rijbewijs!
Rene (6-5-2024 om 15:41)
Trek dat rijbewijs toch gewoon voorgoed in. En daarin meenemen dat dit soort lui nooit meer opnieuw een rijbewijs mogen halen/krijgen. De straffen voor dit soort zaken zijn nou nooit eens van invloed op de rest van die lui hun leven. Terwijl er genoeg nabestaanden van slachtoffers van drank/drugrijders zijn die wel 'levenslang' hebben gekregen.
willem (6-5-2024 om 08:38)
rijbewijs 10 jaar lang innemnen--plus hoge boete. en hopen dat zijn verzekering niets vegoed. n u was het zijn auto die vernield is, voor hetzelfde had hij iemand dood kunnen rijden.
Ton (6-5-2024 om 08:26)
Goed gedaan, gelukkig niemand anders bij betrokken. Hoop dat ie voor minstens10 jaar zijn rijbewijs kwijt is en dat ie nooit meer een verzekering voor auto kan afsluiten.
Ad Jonkers (6-5-2024 om 08:10)
Medelijden met de sloot......
Cookie-instellingen beheren