Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie arrestaties en doorzoekingen vanwege drugshandel

Toegevoegd: 06-05-2024, 08.22 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - In havengebied Vlissingen-Oost bij Ritthem is maandagochtend een grote actie gestart tegen ondermijning. Er zijn drie arrestaties verricht. De zaak houdt verband met het (vermoeden van) de handel in drugs.

Bij een bedrijf aan de San Marinoweg doen de politie en de fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst FIOD samen onderzoek. Om deze reden is op last van een officier van justitie de gehele weg afgesloten vanaf de Frankrijkweg. Volgens een politiewoordvoerder zijn er op meerdere locaties doorzoekingen gedaan.

De drie verdachten uit de provincie Zeeland zitten in zogenoemde beperkingen en daarom kunnen nog niet veel details over de zaak naar buiten worden gebracht. Wel is duidelijk dat het onderzoek draait om de handel in cocaïne.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren