Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeiljacht maakt water Zierikzee

Toegevoegd: 06-05-2024, 13.51 uur
Het jacht lag schuin in het water
Het jacht lag schuin in het water
© Foto: Brandweer Stavenisse
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – Meerdere hulpdiensten zijn vanmorgen ingezet voor een zeiljacht in de problemen bij de Zeelandbrug in Zierikzee. Volgens de melding maakte de boot water.

De politie, de brandweer van Stavenisse met hun boot Scaldis en KNRM-reddingsboot Fred werden omstreeks 10.00 uur met spoed opgeroepen voor een boot in de problemen bij de haven langs de Weg naar de Val bij Zierikzee. Ook Mistral werd ingezet om assistentie te verlenen.

Er bleek een zeilboot schuin te hangen en volgens de alarmering maakte het jacht ook water. De schipper is geholpen en vervolgens is de boot aan de andere zijde van de aanlegsteiger gelegd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren