Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt woninginbraken Terneuzen en Sas van Gent

Toegevoegd: 06-05-2024, 16.05 uur
Politie onderzoekt woninginbraken Terneuzen en Sas van Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Afgelopen weekend werd er twee keer ingebroken in gemeente Terneuzen. De politie doet onderzoek naar deze inbraken.


Zaterdagmiddag vond de eerste woninginbraak plaats aan de Maatsweg bij Sas van Gent. De inbraak zou volgens de politie tussen 15.00 uur en 17.30 uur zijn gepleegd. Later in het weekend, zondagnacht, werd er omstreeks 03.20 uur ingebroken in een woning aan de Laan van Othene.

De politie wil concreet weten of iemand een persoon of personen heeft gezien die zich vreemd gedroeg(en), verdachte voertuigen heeft gezien in de omgeving van de plaats delict of camerabeelden, foto's en/of overige informatie heeft die de politie kan helpen bij haar onderzoek. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren