Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon verzet zich in gevangenis Torentijd Middelburg

Toegevoegd: 06-05-2024, 16.11 uur
Persoon verzet zich in gevangenis Torentijd Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Meerdere eenheden van de politie en Koninklijke Marechaussee zijn vanmiddag ingezet voor een assistentie in gevangenis Torentijd in Middelburg. Een verdachte verzette zich daar.

De dienders werden rond 13.00 uur met spoed naar het politiecellencomplex Torentijd aan de Torentijdweg gestuurd. Aldaar was een verdachte die “absoluut niet meewerkend was en onder invloed was van drugs”, aldus de wijkagenten van Middelburg.

De verdachte is met enige hulp naar zijn cel gebracht. Bij dit voorval is niemand gewond geraakt.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (6-5-2024 om 19:58)
@AJ Behoorlijk naief te denken dat dat alleen in nederlandse gevangenissen voorkomt.
Erik (6-5-2024 om 19:12)
@Ad en @Peter Als een verdachte in een politiecellen complex zit dan is deze nog steeds verdachte en zit nog niet in de gevangenis. Het zal hier waarschijnlijk gaan om iemand die is aangehouden en al onder invloed van drugs was ten tijde van zijn of haar aanhouding. Als deze zich ernstig tegen de insluiting in een politiecel verzet, dan word ook de politie ingezet om te zorgen dat zo iemand wordt ingesloten. Zou me overigens niets verbazen als het hier om iemand gaat, die bij de inval in Vlissingen vanmorgen is opgepakt.
Ad Jonkers (6-5-2024 om 17:08)
Verrassend; in de gevangenis drugs gebruiken. Sorry, wij zijn in Nederland daar is zoiets heel normaal. Arm land, wanneer is het echt volledig misgegaan?
Peter (6-5-2024 om 16:44)
Nou zeg, in de gevangenis onder invloed van drugs.Gewoon laten betalen voor de extra inzet en flink taseren
Cookie-instellingen beheren