Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere woninginbraken in meivakantie

Toegevoegd: 07-05-2024, 11.02 uur
Meerdere woninginbraken in meivakantie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG– De politie zoekt getuigen van woninginbraken in Kapelle en Biezelinge.  Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


De eerste inbraak werd tussen zondag 21 april 16.00 uur en vrijdag 3 mei 16.30 gepleegd bij een woning aan de Bergstraat in Kapelle. Daarnaast onderzoekt de politie ook nog een inbraak aan de Jonagoldstraat te Biezelinge. Deze inbraak werd gepleegd tussen maandag 29 april 10.30 uur en vrijdag 3 mei 20.30 uur.

De politie wil concreet weten of iemand een persoon of personen heeft gezien die zich vreemd gedroeg(en), verdachte voertuigen heeft gezien in de omgeving van de plaats delict of camerabeelden, foto's en/of overige informatie heeft die de politie kan helpen bij haar onderzoek. 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren