Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Auto uitgebrand op A58 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 07-05-2024, 23.01 uur
Door: Eugène Harthoorn

'S-HEER ARENDSKERKE - Op de snelweg A58 bij 's-Heer Arendskerke is dinsdagavond een personenauto in brand gevlogen en volledig in vlammen opgegaan.


De auto bevond zich ter hoogte van verzorgingsplaats Vliedberg toen de brand kort voor 20.00 uur werd ontdekt. De brandweer rukte nog met spoed uit om te blussen, maar toen de hulpdiensten arriveerden stond het voertuig al volledig in brand.De brandweer heeft brand geblust. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

​Vanwege het incident moest het verkeer richting Vlissingen volledig worden stilgelegd. Het verkeer stond stil vanaf knooppunt De Poel. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De auto is geborgen door Kuzee.

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (8-5-2024 om 19:59)
Gwen gaat het beetje was best heftig voor je gisteren maar heb het graag gedaan voor je en ben bij je gebleven tot je man er was veel liefs en sterkte kus
Lodewijk (8-5-2024 om 11:36)
Wat een geluk dat u hier goed uitgekomen bent, dat zal enorm schrikken geweest zijn. Hopelijk kan u snel en veilig de weg weer op. Al zal dat vrees ik wel in een andere auto zijn gezien de schade
Marian (8-5-2024 om 09:02)
Gwen, wat een nare ervaring! Veel sterkte! Je hebt vast moeilijke momenten gehad. Dat is schrikken!
Gwen (8-5-2024 om 01:46)
Helaas was dit mijn auto. Ben er goed uitgekomen. Ik wil de hulpdiensten nogmaals bedanken en ook zeker de gene die gestopt zijn.
Cookie-instellingen beheren