Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Ernstig ongeluk Noordlangeweg Colijnsplaat

Toegevoegd: 08-05-2024, 16.29 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Op de Noordlangeweg tussen Kats en Colijnsplaat is woensdagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt bij een botsing met een Duitse personenauto. Er werd ook een traumahelikopter ingezet.

Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur in de buurt van de kruising met de Deltaweg (N256), vlakbij de oprit naar de Zeelandbrug. Al snel na de melding werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. Deze landde op een veld naast de incidentlocatie. Het slachtoffer werd uiteindelijk per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie heeft van de betrokkenen verklaringen opgenomen. De auto raakte beschadigd maar hoefde niet getakeld te worden. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren