Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon invloed van drugs bij verkeerscontrole Nieuwdorp

Toegevoegd: 08-05-2024, 19.03 uur
Persoon invloed van drugs bij verkeerscontrole Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een verkeerscontrole in het havengebied Vlissingen-Oost hebben politieagenten dinsdagochtend iemand betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

Bij de Luxemburgweg werden in totaal 71 weggebruikers onderworpen aan drugs- en alcoholtesten. Eén automobilist, een 46-jarige man uit Vlissingen, bleek onder invloed van drugs een auto bestuurd te hebben. Bij deze man is een bloedmonster afgenomen wat onderzocht zal worden om te kunnen vaststellen welk(e) middel(en) hij precies heeft gebruikt en in welke mate. Gelukkig bleek geen enkele gecontroleerde bestuurder teveel alcohol te hebben gedronken.

Volgens de politie krijgt de Zeehavenpolitie de laatste tijd signalen over rijden onder invloed van drugs binnen het havengebied en wordt hier daarom actief op gecontroleerd. Tijdens soortgelijke controles zijn dit jaar in de zeehavens in de eenheid Zeeland-West-Brabant al 14 bestuurders betrapt op rijden onder invloed van drugs. De politie blijft de komende tijd actief controles uitvoeren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren